Content & Online Community Marketer GreenTech

In brief

Type
Permanent

Discipline
Domain Horticulture

Hours per week
40 hrs

Professional/intellectual level
Bachelor/master

Salary indication (gross)
between € 3,299.00 and € 4,916.00 p.m.

A Content Marketer is someone who focuses on creating, distributing and making content discoverable with the aim of putting the organization in the spotlight and attracting consumers (or companies).

This text is only available in Dutch

Ons aanbod


Wat je gaat doen

De Content Marketeer stelt de yearround online content strategie en kalender op, en zorgt voor beheer, uitvoer en optimalisering hiervan. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en terugkoppeling van groeistrategie door middel van content marketing en creatie. Je bent onderdeel van een hecht beursteam waarin je nauw samenwerkt met de Brand Marketing Manager. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en de uitvoer van de online marketingcampagnes en voor de groeistrategie voor database, social media en webverkeer o.a. d.m.v. yearround content en community building.

Over GreenTech
GreenTech is de wereldwijde ontmoetingsplaats voor alle professionals die betrokken zijn bij tuinbouwtechnologie en richt zich op de vroege stadia van de tuinbouwketen en productievraagstukken die voor telers relevant zijn. GreenTech biedt twee jaarlijkse beurzen aan, GreenTech Americas (Mexico) en GreenTech Amsterdam, met bezoekers uit meer dan 122 landen wereldwijd. Daarnaast heeft GreenTech een sterk yearround platform waar we kennis delen via webinars, nieuwsbrieven, de website, social media kanalen, podcasts en video’s.

De Content Marketeer heeft vier aandachtgebieden, namelijk:

 • Contentcreatie
  Je onderzoekt naar doelgroep gedrag op websites en social media en creëert content op basis van keyword analyse. Je ontwikkelt en monitort de content kalender en optimaliseert je eigen content constant (Meta, Semrush en HTML). De content vormt de basis voor de nieuwsbrieven, website, social media en beurscampagnes en deze activiteiten leiden tot het generen van kwalitatieve leads.
 • Community
  Je creëert en onderhoudt een actieve online community waardoor je yearround online interactie hebt met je doelgroep welke blijft groeien. Je zorgt hierbij voor waardevolle online ontmoetingen welke bijdragen aan het positieve imago van onze eigen (internationale) beurzen. Je bent samen met de brand marketing manager verantwoordelijk voor het content en marketing plan.
 • SEO
  Je optimaliseert de SEO strategie in relevante kanalen en zorgt hierbij voor goede vindbaarheid van alle content. Hierbij creëer je content waarbij voldaan wordt aan SEO technische specificaties en monitor en los je technische issues op die invloed hebben op SEO.
 • Analyse
  In jouw functie doe je regelmatig keyword analyses (met hulp van de Customer Insights Managers) en analyseer je websites, nieuwsbrieven en social kanalen. Ook evalueer je beurscampagnes. Na de analyses en evaluaties vertaal je dit naar acties om de strategie te versterken.


Dit breng je mee

In deze functie vinden wij het belangrijk dat jij creatief bent, oog hebt voor kwaliteit en focus hebt op het te behalen resultaat. Daarnaast heb jij de volgende achtergrond:

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt een vlotte pen en houdt van content creatie.
 • Ervaring met SEO, Semrush, commerciële teksten, Google Analytics.
 • Werkervaring in een soortgelijke functie in teamverband (bijv. aan de bureauzijde (reclame of agentschappen)).
 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Dit kan je van ons verwachten

 • De salarisschaal (schaal 9) van deze functie ligt tussen de € 3.299,00 en € 4.916,00 per maand.
 • Een functie van 32-40 uur per week, met in eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op vaste aanstelling.
 • Flexibele werktijden en –plekken, standplaats RAI Amsterdam (in de huidige situatie werken we gedeeltelijk thuis).
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen met maar liefst 13 ADV dagen o.b.v. 40 uur per week en een goede pensioenregeling.
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid in je rol.
 • Mobiele telefoon en een laptop.