Chef

In brief

Type
Permanent

Departement
Kitchen

Hours per week
32 - 40 hrs

Professional/intellectual level
Post-secondary vocational education

Salary indication (gross)
between € 2,649.00 and € 3,582.00 p.m.

Are you easily bored or are you tired of extremely irregular working hours? At RAI Amsterdam you will experience the benefits of hospitality, without all the burdens of the hospitality industry. So read on quickly! Will you join De Basement Chefs?

This text is only available in Dutch

Ons aanbod


Wat je gaat doen

Werken in de afdeling Kitchen binnen de RAI is uniek. Ons team van 25 koks en keuken medewerkers doen namelijk geen twee weken hetzelfde. Door alle verschillende beurzen, Congressen en events wisselen we constant van keukenconcepten naar wens van de opdrachtgever. Van galadiner met 1500 gasten tot Chefs table voor 10 met tasting menu en bijpassende wijnen, een paar dagen later een beurs/event waar duizenden bezoekers komen en het thema Street food is. Naast het faciliteren van alle beurzen en evenementen, hebben wij ook ons bedrijfsrestaurant maar ook de Brasserie en a la Carte keuken zijn regelmatig actief waarbij wij ook erkend leerbedrijf zijn.

Bovendien heeft de keukenbrigade bewuste keuzes gemaakt voor het werken met ingrediënten met meerwaarde voor de regio groot Amsterdam. Dit regionale catering concept noemen we “Hartverwarmend Amsterdam” en Inmiddels worden met mooie en pure ingrediënten vele duurzame gerechten bereid. Daarnaast zet de keuken zich actief in om food waste te voorkomen door samenwerkingen in Amsterdam met Het Leger Des Heils en de Voedselbank maar ook zijn wij samen met het ROC van Amsterdam bezig om het House of Hospitality project uit te voeren waardoor RAI Amsterdam een lerende organisatie zal zijn op het gebied van Hospitality.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Jij werkt samen met de collega Chef de Parti, Sous Chefs en Chef kok. werkopdrachten en/of uitvragen zet je om in uitvoerbare handelingen, die je plant en waarvan je de uitvoering organiseert. Je voert in je Parti samen werkzaamheden uit die betrekking hebben op mise en place, bereidingen en uitgifte van gerechten of delen van gerechten.
 • Als Chef de Parti vervul je een leidinggevende rol. Je geeft op werkvloerniveau leiding aan de Flex medewerkers en je coördineert de werkuitvoering in de Parti. Je zorgt er voor dat het werk en/of uitvragen op tijd en kwalitatief correct zijn uitgevoerd.
 • Ook heb je een bewakende rol. Je ziet erop toe dat het team het vastgestelde beleid naleeft en dat iedereen zich houd aan richtlijnen en voorschriften op het gebied van hygiëne, kwaliteit, milieuzorg arbeidsomstandigheden en plezier in het werk.
 • Eventueel vervul jij de rol van leermeester: je coacht en begeleidt lerende medewerkers op de werkplek en onderhoudt hierover samen met de sous chef contact met de leerinstelling waar de ‘lerende medewerker’ zijn/haar opleiding volgt.


Dit breng je mee

Voor de functie van Chef de Parti vinden wij het belangrijk dat jij een collegiale instelling hebt en uiteraard goed in een team kan werken. Daarnaast bezit jij over een probleem oplossend vermogen en ben jij service- en klantgericht.

 • Voorkeur mbo koks opleiding SVH of vergelijkbaar of ruime aantoonbare praktijkervaring;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in grotere gelijkwaardige bedrijven;
 • Zin hebben in een baan bij een gaaf bedrijf dat midden in de Amsterdamse samenleving staat en goed zorgt voor het personeel.


Dit kan je van ons verwachten

 • Een functie van 40 uur per week.
 • Een inspirerende, dynamische werkomgeving met veel kansen en ruimte voor inbreng.
 • Eigen RAI CAO, met een salaris tussen € 2.649,00 – € 3.582,00 bruto per maand.
 • 25 vakantiedagen en maar liefst 13 ADV dagen per jaar.
 • Een perfecte overuren regeling (voor als jij ze wel maakt).
 • Vakantiegeld en regelingen voor onregelmatigheidstoeslag en winstdeling.
 • Uitdaging! Elk evenement bij RAI Amsterdam is anders.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen, ook maatschappelijk in onze duurzame projecten.