Buyer

In brief

Type
Permanent

Discipline
Business Support

Department
Procurement

Hours per week
32 - 40 hrs

Professional/intellectual level
Bachelor/master

Salary indication (gross)
between € 3,762.00 and € 5,693.00 p.m.

As a buyer, you ensure successful purchasing projects so that our customers and visitors experience a memorable event, conference or trade fair at RAI Amsterdam, partly thanks to you.

This text is only available in Dutch

Ons aanbod


Wat je gaat doen

Je komt te werken in een team van twee senior inkopers, een inkoopanalist en werkt veel samen met de Manager Procurement. Nauwe samenwerking met andere afdelingen gebeurt regelmatig, door de verschillende inkoopprojecten binnen RAI. Er wordt hard gewerkt en er is genoeg te doen, maar er is ook zeker tijd voor gezelligheid.

Als inkoper ben je een belangrijke schakel in het inkoopproces. Je bent in contact met onze leveranciers, waarbij je scherp onderhandelt. Je bereikt optimale inkoopresultaten en verliest hierbij het samenwerkingsmodel niet uit oog. De afspraken weet je goed te vertalen naar contracten en bovendien informeer je de interne collega’s over nieuwe leveranciers, condities en gewijzigde voorwaarden. Je bent een belangrijke speler binnen de RAI en borgt de voortgang van jouw projecten door nauwe samenwerking met jouw collega’s binnen (en buiten) de aandachtsgebieden ICT, Marketing, HRM en Evenement gerelateerde leveranciers. Je onderhoudt contact met relevante stakeholders, adviseert, signaleert wensen en behoeftes en voert onderhandelingen binnen de aangegeven bandbreedte zelfstandig uit.

Dit is hét moment voor jou voor die nieuwe, interessante stap in je inkoopcarrière. Het is tijd voor de meer complexe inkooptrajecten, waarbij je zelfstandig projecten realiseert voor het selecteren van nieuwe leveranciers of bestaande contracten evalueert en verbetert. Je creëert de best mogelijke contracten met de meest duidelijke afspraken. Dankzij jouw ervaring binnen inkoop verklein je toeleveringsrisico’s, draag je bij aan productinnovatie en heb je impact op de bedrijfsresultaten van RAI.

Dit is een rol vol afwisseling. Je primaire aandachtgebieden zijn ICT, Marketing, HRM en Evenementen gerelateerde inkoopprojecten en leveranciers. Jij hebt hierbij de touwtjes stevig in handen en weet alle stakeholders mee te krijgen om gezamenlijke successen te realiseren.


Dit breng jij mee

Voor deze functie is het belangrijk dat je communicatief vaardig, ondernemend en gedreven bent. Je past goed in het team door je enthousiaste en positieve houding en kan dit goed overbrengen naar anderen. Je bent nauwkeurig, kan goed zelfstandig te werk gaan en je hebt gevoel voor commerciële processen. Je kan verwachtingen waarmaken maar ook managen en je bent bovendien een ervaren onderhandelaar met lange termijn visie.

Daarnaast herken je jezelf in de volgende punten:

  • 3-5 jaar ervaring, waarbij enkele succesvol gerealiseerde inkoopprojecten op het gebied van ICT en/of Marketing zeer welkom zijn.
  • HBO/WO werk- en denkniveau, richting bijvoorbeeld Nevi, Logistics Management of Commerciële Economie.


Dit kan je van ons verwachten

  • De salarisschaal (schaal 10) van deze functie ligt tussen de € 3.762,00 en € 5.693,00 per maand.
  • Een fulltime functie van 40 uur per week. Flexibele werktijden en –plekken, standplaats RAI Amsterdam. Vanwege de huidige omstandigheden werken wij momenteel deels vanuit huis.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen met maar liefst 13 ADV dagen en een goede pensioenregeling.
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid in je rol.
  • Mobiele telefoon en een laptop.