Veiligheidssolutions in theater op SSA 2015

Er is geen bedrijf of organisatie meer die niets doet aan beveiliging. De behoefte aan een veilige omgeving neemt toe. Safety & Security Amsterdam (SSA) 2015 brengt vragers en aanbieders van producten, oplossingen en informatie samen. Voor de manager of ondernemer die geïnteresseerd is in (totaal)oplossingen organiseert SSA sessies. Speciaal voor de branches zorg & welzijn, overheid, retail en vitale infrastructuur organiseert SSA sessies die ingaan op de veiligheidsproblematiek in die specifieke branche. Deze sessies zijn gratis toegankelijk op het SSA Solutions Theater op de beursvloer. SSA 2015 vindt plaats van 22 tot en met 24 september in RAI Amsterdam
Partijen als Tyco, Honeywell, Axis, Tele2, ASIS, CCV, Nederlandse Veiligheidsbranche en Stanley Security hebben zich aangesloten en zijn vertegenwoordigd in de content board. Het programma staat onder eindredactie van het vakblad Security Management van uitgeverij Vakmedianet.

Retail
Voor retail zijn er sessies over hoe Security & Business Intelligence geïntegreerd kunnen worden ingezet. Dus hoe kunnen we onze winkels èn slim beveiligen èn de beveiligingssystemen bijvoorbeeld marketing informatie laten registeren.

Vitale infrastructuur
Hoe werken Politie, Boa en beveiliger samen bij de beveiliging van vitale infrastructuren? Actuele voorbeelden als het mediapark Hilversum of kritische gebieden zoals Den Haag tijdens de nucleaire top geven de noodzaak van samenwerking in het gebruik van Big Data weer.

Zorg & Welzijn
Tijdens SSA 2015 wordt extra aandacht besteed aan beveiliging en veiligheid in de zorg. Topics als ‘best practices van het Meander Medisch Centrum’ als cases over ‘langer thuis wonen in een veilige woonomgeving’ komen aan de orde.

Overheid: Het publiek private terrein
Ook voor de overheid is er een speciaal programma dat ingaat op actualiteiten als de inzet van drones bij beveiligingsissues. Maar ook hoe beveilig je je tegen drones? En hoe veilig is een drone? Het programma van het SSA Solutions Theater is nog volop in ontwikkeling en wordt vanaf augustus bekend gemaakt.

Safety & Security Amsterdam (SSA) 2015 is als vakbeurs marktleider in de Benelux voor beveiliging en (brand)veiligheid. RAI Amsterdam vormt van 22 tot en met 24 september het bruisende middelpunt voor installateurs, distributeurs, fabrikanten, adviseurs, system integrators, security managers, eindgebruikers en de publieke sector.

Kijk voor meer informatie op www.safetysecurityamsterdam.nl.

Connect with us

Latest Photography

View all photos »

Latest Video

View all videos »