Valhalla: 21-22 december 2019

Indoor muziekfestival 'Valhalla Festival' start op zaterdag 21 december om 22.30 uur en duurt tot zondag 22 december 07.00 uur in de ochtend. Het vindt plaats in de hallen 8 t/m 12. De organisator is AIR Events.

Parkeren
We willen voorkomen dat bezoekers bij u in de straat parkeren. Daarom worden de aan RAI Amsterdam grenzende wijken afgezet voor autoverkeer. Bewoners, automobilisten met een parkeerkaart of mensen die aannemelijk kunnen maken bij een bewoner op bezoek te gaan, kunnen wel gewoon in de wijk parkeren.

Geluid en bezoekers
Op zaterdag 21 december vinden er korte soundchecks plaats vanaf 18.00 uur. Tijdens het evenement verricht advies- en ingenieursbureau TAUW continu geluidsmetingen in en rondom RAI Amsterdam en aan de gevels van omliggende woningen. Bij overschrijding van de geluidsnormen wordt ingegrepen. Bij start en afsluiting van het festival zien we toe op een goede dosering van bezoekersstromen. Een beveiliger bij het plantsoen aan de Europaboulevard helpt om overlast en afval te voorkomen en na afloop wordt in de buurt schoongemaakt.

Rondleiding en buurttickets

  • Zelf een kijkje achter de schermen nemen? Dat kan! RAI Amsterdam en AIR Events organiseren voor buurtbewoners een rondleiding op vrijdag 20 december om 19.00 uur. Deze start bij entree C. Ervaar hoe het is om op het podium te staan en wat er allemaal bij de organisatie komt kijken.
  • Onder buurtbewoners verloot AIR Events ook een aantal gratis tickets voor het festival. U kunt zich inschrijven voor de loting tot en met vrijdag 13 december 2019, 23:59 uur.

Inschrijven voor de rondleiding of de loting »

Connect with us

Latest Photography

View all photos »

Latest Video

View all videos »