Rijd emissie-vrij op de Dag van de Duurzaamheid

Taxicentrale Amsterdam (TCA) zet uitsluitend duurzame taxi’s in bij RAI Amsterdam tijdens de Dag van de Duurzaamheid 

Zowel TCA als de RAI hanteren een gericht duurzaamheidsbeleid en hebben de ambitie om zo snel mogelijk CO2-neutraal te opereren. Op 10 oktober besteden wij daar aandacht aan door uitsluitend duurzame taxi’s in te zetten bij het ophalen van passagiers vanaf de RAI.

Hedy Borreman, directeur van TCA: “Streven naar duurzaamheid is vandaag de dag vanzelfsprekend. Als marktleider heeft TCA de doelstelling in 2025 een volledige emissie-vrije vloot te hebben. En in dat kader is samenwerken met organisaties die soortgelijke belangen nastreven voor alle partijen een uitgelezen kans voor een betere toekomst. Door tijdens de Dag van de Duurzaamheid volop eco-taxi’s in te zetten bij de RAI, onderstrepen we onze doelstelling en verhogen we niet alleen de beursbeleving van de bezoeker maar ook het bewustzijn op het vlak van duurzame mobiliteit.”

Als RAI Amsterdam zijn wij zeer te spreken over het feit dat TCA een snelle transitie richting emissie-vrij taxivervoer ten doel heeft gesteld. Ook wij werken hard aan het terugdringen van emissies. De verschuiving van gas naar stadswarmte heeft al een forse reductie geleverd. Alle stroom die in de RAI wordt verbruikt, is groene stroom en heeft geen CO2-footprint.
 

Connect with us

Latest Photography

View all photos »

Latest Video

View all videos »