Rennen door de hallen van de RAI tijdens Aquatech

Op donderdagochtend 7 november organiseren Aquatech een  ‘AquaRun’, een hardloopwedstijd van 5 kilometer die door het RAI-complex voert. Start is om 08.00 uur. Deelname kost € 25,00. De gehele opbrengst van de loop gaat naar het goede doel Aquaforall. Doctors.

U bent als buurtbewoner van harte welkom mee te doen met uw buurtgenoot/ vriend/(klein) zoon/ dochter. Inschrijfkosten zijn 25 euro pp, maar als buurtbewoner krijgt u gratis toegang. De opbrengst gaat naar het goede doel Aqua for all . U bent natuurlijk van harte welkom een donatie te doen bij de collectebussen ter plekke. 
Stuur een mail naar corcom@rai.nl om u aan te melden en voor meer informatie. Uiterlijke inschrijfdatum is maandag 4 november 2019.

Over Aquatech
Aquatech, onderdeel van de Amsterdam International Water Week, is de grootste internationale vakbeurs voor drinkwatervoorziening en afvalwaterzuivering. De beurs telt zo’n 1.000 exposanten en verwacht meer dan 25.000 geregistreerde bezoekers. Aquatech wordt van 5 tot en met 8 november gehouden in RAI Amsterdam.

Connect with us

Latest Photography

View all photos »

Latest Video

View all videos »