De Zuidas gaat in november drie dagen dicht vanwege werkzaamheden

De Amsterdamse Zuidas zal vanaf donderdag 31 oktober 22.00 tot maandag 4 november 05.00 gesloten zijn door werkzaamheden aan het station Amsterdam Zuid. Door deze werkzaamheden zal A10 Zuid aan de zuidzijde afgesloten zijn en is er geen treinverkeer bij stations RAI en Zuid.

Deze werkzaamheden vinden plaats door de uitbreiding van station Amsterdam Zuid. In het eerste weekend van november zal het inschuiven van het betonnen dek plaatsvinden voor de extra stationpassage. De grootste drukte wordt vrijdag 1 november verwacht en automobilisten wordt aangeraden om die dag thuis te werken. De A10 richting Utrecht zal afgesloten zijn. Het verkeerd wordt omgeleid via de A5 en A10. De oprit S109 naar knooppunt Amstel blijft open, net als de A10 Zuid en de A4 naar Schiphol.

Het treinverkeer rondom stations Amsterdam Zuid en Amsterdam RAI rijden niet. Reizigers wordt aangeraden via andere stations zoals Amsterdam Centraal te reizen en daar de metro te pakken naar de stations. NS adviseert reizigers voor vertrek de NS-reisplanner te checken.
Meer informatie »

Connect with us

Latest Photography

View all photos »

Latest Video

View all videos »