RAI Amsterdam helpt mee bij inzamelingsactie Voedselbank Amsterdam Zuid

Wij doen dit jaar weer mee aan de Inzamelingsactie 2018 voor de Voedselbank Amsterdam Zuid van Green Business Club Zuidas. 

Hoe werkt de inzamelingsactie?
Van 9 t/m 16 november staan de kratten van de Voedselbank in het bedrijfsrestaurant van RAI Amsterdam. Hier kan iedereen de gewenste producten inleveren. De kratten van de Voedselbank worden aan het einde van de week opgehaald.

Voedselbank Amsterdam Zuid
Het uitgiftepunt in Amsterdam Zuid biedt momenteel 370 mensen wekelijks de noodzakelijke aanvulling van de boodschappen. Klanten kunnen daarnaast maandelijks wat extra’s kopen in de winkel en de kledingbank van deze Voedselbank. Naast deze basisbehoeften organiseren medewerkers en vrijwilligers allerlei acties om klanten uit het sociale isolement te halen en te motiveren om deel te nemen aan de maatschappij. Dit resulteerde het afgelopen jaar in een daling van het aantal klanten. Maar hulp blijft nodig.
aar leveren we een essentiële bijdrage aan voorraad van Voedselbank Amsterdam Zuid! Ook dit jaar hopen we samen weer veel te kunnen betekenen voor de Voedselbank. 

Connect with us

Latest Photography

View all photos »

Latest Video

View all videos »