Prijswinnende social enterprise 'Van Hulley' komt naar de RAI

Op dinsdag 17 april en woensdag 18 april komt Van Hulley op bezoek bij de RAI. Tussen 11:00 en 15:00 uur is dit bijzondere initiatief te vinden in het InspirationLAB, bij de RAI voor de deur. Bij Van Hulley maken vrouwen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken van jouw favoriete maar versleten overhemd of miskoop-bloesje een prachtige boxershort. Voor mannen en voor vrouwen. Of een kinder pyjamabroekje voor de kleinsten.

De vrouwen doen bij Van Hulley werkervaring op en gaan anderhalve dag in de week naar het ROC om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Na een jaar stromen de vrouwen -diploma op zak- weer uit op weg naar financiële onafhankelijkheid. U krijgt uw shirt weer terug als short: duurzamer, socialer en persoonlijker gaat het niet worden. Het initiatief leverde in 2016 de tweede prijs op bij The Circulars, een initiatief van het World Economic Forum in Davos. Ook mocht oprichter Jolijn Creutzberg recentelijk de Ploumen Pluim in ontvangst nemen.

Kortom: duik de kledingkast in, en neem op 17 of 18 april een overhemd of blouse mee naar de RAI. Recycle uw shirt en steun deze vrouwen. U kunt uw overhemd of blouse inleveren, en krijgt hem uiterlijk eind mei weer retour als boxer. Er kan gepind worden, en krijgt bovendien 10% korting op de reguliere prijs van €29,50! Meer informatie over Van Hulley kunt u vinden op www.vanhulley.nl of op de Facebookpagina van Van Hulley. Voor een 'bewegende' impressie kunt u de volgende video bekijken.

Connect with us

Latest Photography

View all photos »

Latest Video

View all videos »