Martin Garrix in de RAI tijdens Amsterdam Dance Event

Het Amsterdam Dance Event is een muziekconferentie, festival en het wereldwijde ontmoetingspunt voor de creatieve industrie gericht op elektronische muziek en vindt sinds 1995 jaarlijks in oktober plaats in Amsterdam. ADE bestond in 2018 uit meer dan 1000 evenementen op ruim 200 locaties. Bij ons vinden dit jaar ook weer twee evenementen plaats.

Op vrijdag 18 oktober wordt vanaf 22.00 uur ’s avonds tot 06.00 uur ’s ochtends het dance-event ‘Martin Garrix en TIKTAK ADE’ gehouden. Daarnaast vindt op zaterdag 19 oktober Martin Garrix ADE All Ages plaats van 17.00 uur tot 22.00 uur. De organisatie is in handen van 4PM Entertainment en E&A Events.

Vergunning
De vergunning is verstrekt door Stadsdeel Zuid. In samenspraak met 4PM Entertainment, E&A Events, RAI Amsterdam, Politie Amsterdam-Amstelland, Brandweer, Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied en het stadsdeel zijn afspraken gemaakt om het evenement goed te laten verlopen.

Om de klachten over eventueel geluidoverlast tijdens het evenement te beperken, wordt effectief ingegrepen als de geluidnormen worden overschreden. Ook zal zowel bij het binnenkomen, als bij het verlaten van het evenement worden toegezien op een goede dosering van bezoekersstromen.

Schoonmaak
Na afloop van beide dance events vinden er schoonmaakrondes plaats in en rond de portieken van de Europaboulevard, maar ook in het gebied van de RAI tot aan station RAI. Ook wordt er een beveiliger ingezet bij het plantsoen aan de Europaboulevard om overlast en afval te voorkomen.

Ervaart u toch overlast tijdens het Amsterdam Dance Event?  
Dan kunt u een melding doen bij de gemeente Amsterdam of bellen naar 14 020. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. Bij de vermelding wordt er gevraagd naar uw naam, postcode en huisnummer om enerzijds gedurende het evenement metingen in de buurt te kunnen verrichten en anderzijds de klachten op te nemen in het evaluatierapport.

U kunt ook contact opnemen met de RAI via buren@rai.nl of via het speciale burentelefoonnummer 06-543 92 845. U kunt ook een app- of smsbericht sturen.

Connect with us

Latest Photography

View all photos »

Latest Video

View all videos »