Het Amsterdamse Winterparadijs: 21 december 2019 - 5 januari 2020

Het Amsterdamse Winterparadijs vindt voor de derde keer plaats bij RAI Amsterdam, zowel binnen als op het voorplein. 4PM Entertainment is de organisator.

Activiteiten
Met 3.400 m2 aan ijs is Het Amsterdamse Winterparadijs het grootste schaats- en ijsevenement van heel Europa. Bezoekers kunnen o.a. schaatsen op de grote binnen- en buitenschaatsbaan, ijsracen, curlen, après-skiën of een nostalgisch ritje maken in het reuzenrad of de zweefmolen. Daarnaast is er muziek van o.a. Maan, Xander de Buisonjé en Lil’ Kleine. Op de website vindt u het hele programma.

In goede banen
Om te voorkomen dat bezoekers in de buurt parkeren, bieden we hen goedkope parkeertickets aan voor de RAI parkeergarages. Bezoekers die met OV reizen, worden via Station RAI en metrohalte Europaplein geleid. Fietsers parkeren bij de vaste fietshekjes en een aanvullende fietsenstalling die gebouwd wordt door de organisatie.

Korting voor buurtbewoners
Het evenement biedt u als buurtbewoner een speciale korting aan. Met uw persoonlijke code die in de brief staat die u heeft ontvangen, betaalt u geen € 39.50 maar slechts € 29.50 per persoon voor een passe-partout. Hiermee kunt u de hele periode naar binnen en zijn alle activiteiten toegankelijk. De code is actief t/m 20 december 2019 en geldt voor maximaal vier tickets.

Connect with us

Latest Photography

View all photos »

Latest Video

View all videos »