Experience 2017: haal meer uit je events

Hoe realiseer je helder en meetbaar je marketing- en salesdoelstellingen met de inzet van beurzen en events?

Ontdek dit bij het kennisevent voor marketing- en salesprofessionals Experience 2017 op donderdag 26 oktober in RAI Amsterdam. In één middag ontdek je hoe de combinatie business intelligence, online- en virtuele strategieën, samen met beurzen en events je marketing- en salesdoelstellingen een enorme boost geven.

Laat jezelf tijdens dit event onderdompelen in de nieuwste ontwikkelingen aan de hand van best practices van A-merken. Keynote sprekers van o.a. Exact, Triple, Capgemini en Selecta presenteren hoe zij dit succes in de praktijk toepassen.

Een interactieve middag die je zeker als eyeopener zult ervaren. Na afloop ontvang je een digitaal handboek met naslagwerk voor jou als marketing- of salesprofessional.

Alle deelnemers ontvangen toegang tot de Experience inspiratie- en netwerkapp, om like-minded marketing- en salesprofessionals te leren kennen. Dit inspiratie event, waar (big) data, marketing en sales bij elkaar komen, mag je als marketing- of salesprofessional niet missen! Voor dit evenement ontvang je 4 NIMA PE punten.

Aanmelden
Meld je nu aan (€ 189,50 excl. BTW). Als je je voor 1 oktober 2017 registreert, dan kun je kosteloos een introducé meenemen.

Connect with us

Latest Photography

View all photos »

Latest Video

View all videos »