Amsterdam Dance Event in de RAI

Tijdens het Amsterdam Dance Event 2016, op vrijdag 21 oktober a.s. wordt vanaf 22.00 uur ’s avonds tot 06.00 uur ’s ochtends het dance-event 'Martin Garrix ADE' gehouden hal 8 van RAI Amsterdam. Daarnaast vindt op zaterdag 22 oktober Martin Garrix ADE All Ages plaats van 17.00 uur – 22.00 uur. De nr.2 DJ van de wereld is de 20-jarige Amstelvener Martijn Garritsen, beter bekend als Martin Garrix. Het zeer jonge multitalent heeft miljoenen fans van over de hele wereld en mag met recht één van Nederlands grootste muzikale sterren genoemd worden. Net als in 2015 wil Martijn tijdens het aanstaande Amsterdam Dance Event zijn trouwe fans trakteren op een eigen solo concert.

Onder de 18
Zeer speciaal dit jaar is dat Martijn niet alleen de 18+ dance liefhebbers de kans wil geven om naar zijn muziek te komen luisteren. Voor het eerst in zijn carrière en als één van Nederlands eerste dance artiesten zal Martin Garrix een concert geven voor kids jonger dan 18 jaar in gezelschap van ouders en/of verzorgers. Dit concert speciaal voor zijn vele duizenden jongere fans zal geheel alcoholvrij zijn (ook voor de ouders dus). Deze show staat gepland op zaterdagmiddag 22 oktober van 17.00 - 22.00 uur. Een vroege show op een gunstig tijdstip voor families. Het reguliere 18+ concert staat nu gepland op vrijdagavond van 22.00- 06.00 uur (helaas niet mogelijk op zaterdag ivm de overvolle agenda van Martin Garrix).

Vergunning
De organisatie is in handen van 4PM Entertainment en E&A Events. De soundcheck vindt plaats op vrijdagmiddag 21 oktober tussen 16.00 en 18.00 uur. De vergunning voor dit evenement is verstrekt door Stadsdeel Zuid. In samenspraak met 4PM Entertainment, E&A Events, RAI Amsterdam, Politie Amsterdam-Amstelland, Brandweer, Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied en het stadsdeel zijn afspraken gemaakt om het evenement goed te laten verlopen. Om de klachten over eventueel geluidoverlast tijdens het evenement te beperken wordt effectief ingegrepen als de geluidnormen worden overschreden. Ook zal zowel bij het binnenkomen, als bij het verlaten van het evenement worden toegezien op een goede dosering van bezoekersstromen.

Ervaart u toch overlast tijdens dit evenement, meld dit dan via de horeca- lijn van de Gemeente Amsterdam. Dit nummer is op vrijdag 21 oktober en zaterdag 22 oktober tot 18.00 uur te bereiken via 14 020 en na 18.00 uur via 020 421 45 67. Bij de vermelding wordt er gevraagd naar uw naam, postcode en huisnummer om enerzijds gedurende het evenement metingen in de buurt te kunnen verrichten en anderzijds de klachten op te nemen in het evaluatie rapport. Ook kunt u klachten richten tot het algemene klachtenloket van de RAI: vergunningen@rai.nl.

Mocht u geen contact kunnen krijgen met de evenementenorganisator, dan kunt u een melding doen bij de gemeente Amsterdam via www.amsterdam.nl/contact of bellen naar 14 020.

Connect with us

Latest Photography

View all photos »

Latest Video

View all videos »