Mindervaliden parkeren

We hebben in elke parkeergarage mindervaliden parkeerplekken. Mensen die in het bezit zijn van een officiële Europese Gehandicaptenparkeerkaart (GPK) kunnen parkeren op speciale parkeerplekken. Deze plekken bevinden zich dicht bij de uitgang naar het complex.

Mensen die in het bezit zijn van een officiële gehandicaptenparkeerkaart (GPK) kunnen zich melden bij de loge van de P7-parkeergarage, deze is te bereiken door de route P RAI 7 te volgen, van daar uit verwijzen wij naar de beste parkeerplaats. Ook met gehandicaptenparkeerkaart (GPK) kost parkeren bij RAI Amsterdam € 4,50 per uur (max. € 26,00 p/d of een dagkaart online kopen a € 15,00).

Voor mindervaliden en rolstoel gebruikers zijn we prima toegankelijk. De gangpaden bij ons zijn allemaal vlak en ruim opgezet. In het gebouw zijn liften en invalidentoiletten aanwezig.

Het is mogelijk om via ons een rolstoel in bruikleen te krijgen. Reserveren vooraf is noodzakelijk, stuur een e-mail naar frontoffice@rai.nl met:

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • Datum van ophalen
  • Event/beursnaam

Uw reservering is compleet na de bevestigingsmail. Een borg van €50,- cash en een geldig legitimatiebewijs is vereist bij het ophalen.  

Alleen de begeleider krijgt op vertoon van een invalidekaart een gratis toegangs/entreekaart voor begeleiders, verkrijgbaar bij onze kassa. Zelf moet er uiteraard een toegangs/entreekaart gekocht worden.
Uitzondering: Wanneer u een rolstoel leent van ons heeft de begeleider geen gratis toegang.

Plattegrond MiVa locaties »