Parkeerabonnement in 3-stappen

stap
1

BESTELLEN

Ga naar parkeren.rai.nl en selecteer een parkeerperiode.

stap
2

BETALEN

Betalen kan met iDEAL of creditcard.

stap
3

BEVESTIGING

Binnen 5 werkdagen is uw aanvraag verwerkt en ontvangt u een bevestiging.

Parkeerabonnement voor omwonenden

RAI Amsterdam bevindt zich in een dichtbebouwd gebied. Om onze omwonenden tegemoet te komen en eventuele parkeerproblematiek te ontnemen, bieden we kwartaal (3 maanden) parkeerabonnementen aan (het abonnement kan alleen ingaan op de 1e van de maand of op de 15e van de maand).
Een parkeerabonnement is te gebruiken op bijna alle dagen van het jaar in de parkeergarages P1/2/3/4. Tijdens sommige grote evenementen kunt u helaas niet bij ons parkeren, maar dat laten wij op tijd weten.

Het kwartaalabonnement kost € 457,50 (incl. BTW) .
Na het afsluiten van het kwartaalabonnement ontvangt u binnen twee werkdagen van ons een informatiemail. Hierin wordt ook de verlenging van het parkeerabonnement uitgelegd. Bij verlenging zijn de kosten € 153,00 per maand (incl 21% btw). Lees voor het aanvragen van het abonnement de voorwaarden, met in het bijzonder artikel 7.

Parkeerabonnementen voor bedrijven

Er zijn kantoren aan de Zuidas die niet meer voldoende parkeerruimte hebben voor hun medewerkers. In de omgeving van de Zuidas mag op straat niet langer dan 3 uur achter elkaar geparkeerd worden. Kortom, parkeerruimte op de Zuidas en omgeving is schaars.

Bij ons hebben we, als er geen grote evenementen plaatsvinden, wel voldoende parkeerplaatsen. Aan de oostkant van de Zuidas, op een paar minuten van de meeste Zuidas kantoren, bevindt zich voor het grootste deel van het jaar dus een parkeeroplossing. 340 dagen per jaar kunt u uw auto gemakkelijk kwijt bij ons. U rijdt vanaf de ring zo de garage in.

Het is mogelijk om een bedrijfsabonnement af te sluiten waarmee u en uw collega’s 340 dagen per jaar zeker zijn van een parkeerplaats. Een aantal kantoren ging u al voor. Afhankelijk van de afstand tussen de RAI en uw kantoor kunt u bijvoorbeeld fietsen of een pendelbus inzetten voor het vervoer van de RAI naar kantoor en weer terug.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw kantoor, neem contact op met Pamela Peetoom
020 549 23 50.