Grand Café - De perfecte ontmoetingsplek

Om uw dag te starten met heerlijke versgemalen bonenkoffie, voor een lunch of diner of een borrel om de dag gezamenlijk af te sluiten. Een ontmoetingsplek met een poen, frisse en heldere inrichting met volop daglicht.

Er zijn verschillende sferen gecreëerd in het Grand Café, dus geschikt voor iedere gelegenheid. Of u wilt afspreken met collega’s of opdrachtgevers, een hapje eten voorafgaand aan een theaterbezoek, gezellig een borrel drinken of gewoon even rustig zitten: het is allemaal mogelijk

Nieuwsgierig?

Hartverwarmend Amsterdam

Met het ‘Hartverwarmend Amsterdam’ concept in onze keukens hebben we een bewuste keuze gemaakt voor het werken met regionale producten en voor het verwijderen van kwetsbare ingrediënten uit het assortiment. De producten hebben waar mogelijk een meerwaarde voor de regio of de maatschappij in het algemeen. Zorgboerderijen, voor dagbesteding of educatie, kleine lokale boerderijen, stadskassen en kaasboerderijen uit de regio zijn behalve leveranciers, ook een belangrijke inspiratiebron. Op deze manier worden kwetsbare producenten in onze verstedelijkte regio ondersteund en biedt het ons de mogelijkheid om gebruik te maken van niet alledaagse seizoens- en prachtproducten.

Theatermenu

Wilt u van uw bezoek aan het theater een complete avondje uit maken? Kom dan voorafgaand aan de voorstelling heerlijk dineren in het Grand Café. Er is keuze uit een twee- of driegangenmenu en een kindermenu voor de jonge theaterbezoeker.

Bel 020 549 22 10 voor meer informatie over het Theatermenu.

Grand
Europa Complex, naast Entree K
De openingstijden zijn afhankelijk van de evenementen, beurzen en congressen die bij ons plaatsvinden.