Een hapje eten bij RAI Amsterdam

Vijf restaurants restaurants bij de RAI: THE ROAST ROOM, Grand Café, First Floor Restaurant, Holland Restaurant en Café Amsterdam. THE ROAST ROOM is dagelijks geopend vanaf 09.00 uur. De overige restaurants zijn geopend al naar gelang er een evenement of congres plaatsvindt. Gedurende evenementen en congressen zijn de openingstijden flexibel. Naast deze restaurants zijn er diverse cateringconcepten in ieder complex.

RAI Restaurants

Plan restaurants

RAI - Ketchup

Met Ketchup, Basil Olive Oil en Red Apple Vinegar lanceert RAI Amsterdam deze zomer een eigen food productlijn. Opmerkelijk nieuws van de Amsterdamse beursorganisatie die jaarlijks voor ruim 1,5 miljoen (internationale) gasten zelf de catering en hospitality verzorgt. Er ligt dan ook een bijzonder verhaal aan ten grondslag.

Lees meer >>

Productlij

Mogen wij aan u voorstellen…

De Basement Chefs van RAI Amsterdam

Onder de RAI ligt een heel netwerk van tunnels en kelders. In het centrum van deze prachtige, ondergrondse wereld liggen de keukens waar de Basement Chefs hun kunsten verrichten.

Van galadiner tot congres of beurs – de catering van de RAI heeft de mogelijkheden, logistieke slagkracht én de flexibiliteit om van ieder evenement een culinair succes te maken.

Lekker, verantwoord en met plezier bereid. Laat dat maar aan de Basement Chefs over!
 

Basement Chefs

Basement Chefs

Hartverwarmend Amsterdam

Met het ‘Hartverwarmend Amsterdam’ concept in onze keukens hebben we een bewuste keuze gemaakt voor het werken met regionale producten en voor het verwijderen van kwetsbare ingrediënten uit het assortiment. De producten hebben waar mogelijk een meerwaarde voor de regio of de maatschappij in het algemeen. Zorgboerderijen, voor dagbesteding of educatie, kleine lokale boerderijen, stadskassen en kaasboerderijen uit de regio zijn behalve leveranciers, ook een belangrijke inspiratiebron. Op deze manier worden kwetsbare producenten in onze verstedelijkte regio ondersteund en biedt het ons de mogelijkheid om gebruik te maken van niet alledaagse seizoens- en prachtproducten.
Tomaten
The Roastroom

THE ROAST ROOM

THE ROAST ROOM is de unieke vleesbelevenis van Amsterdam. Omgeven door ambacht, open keukens met Beech ovens en het stoere maar klassieke interieur kunnen gasten genieten van de mooiste stukken vlees, burgers, vleeswaren en worsten uit eigen slagerij. THE ROAST ROOM bestaat uit THE ROAST BAR, het brasserie-style restaurant op de begane grond en de ROTISSERIE, het fine-dining restaurant op de eerste verdieping. Wilt u deze vleesbelevenis zelf ervaren? Reserveer​ hier uw tafel.