Titus & Fien Zomershow

18 september 2021

Titus & Fien Zomershow

Al ruim 10 jaar zijn Titus en Fien te zien in de Nederlandse theaters en spelen ze in diverse sprookjesvoorstellingen als Rapunzel De Musical, De Kleine Zeemeermin De Musical en Belle en het Beest De Musical. Maar, nu is het tijd voor het immens populaire tovenaarsduo om samen het theater in te gaan.

In de megagrote en megagezellige ‘Titus & Fien Zomershow’ gaan de twee tovenaars de revue terugbrengen, en wel voor kinderen! In diverse sketches zijn Titus en Fien druk bezig met de voorbereiding op hun zomervakantie. Fien probeert alles goed te regelen, maar bij alles gooit Titus op een grappige manier weer roet in het eten! Compleet met showballet en liveband zetten Titus en Fien de zaal op z’n kop! Kom jij meelachen en -feesten?
Kom allemaal in het groen; natuurlijk het liefst een beetje gek en vrolijk gekleed! Na afloop kan iedereen op de foto met Titus en Fien. Al kan het wel even duren met zoveel mensen in de zaal! Natuurlijk wordt degene die het gekst, het groenst én het leukst verkleed is op het podium gehaald en onderdeel van de show!

Zorg dat jij erbij bent, want deze show is alleen deze zomer te zien. We hopen natuurlijk dat alle Titus & Fien fans erbij zijn om dit feest mee te vieren!

Dresscode: Groen & Gek

 

In het RAI Theater mogen we, met coronatoegangsbewijzen, maximaal tweederde van de capaciteit binnen laten.

Openingstijden

Zaterdag 18 september 2021

11.00 uur (duur: 75 min)
15.00 uur (duur: 75 min)
19.00 uur (duur: 75 min)

Locatie

RAI Theater

Entree

Vanaf € 22,00
 

Organisatie: Van Hoorne Entertainment