Blow Up Extreme Indoor & Outdoor

11 t/m 22 augustus 2021

Blow Up Extreme Indoor & Outdoor

Iedere waaghals kan de uitdaging aangaan tijdens Blow Up Extreme, ’s werelds grootste obstakel parcours dat plaatsvindt in de RAI Amsterdam.

Blow Up Extreme is onderverdeeld in drie verschillende zones, iedere bezoeker heeft toegang tot alle zones, maar mag niet alle luchtkussens betreden:

Blow Up Indoor: In hal 1 bevindt zich meer dan 2500M2 aan obstakel parcoursen voor de echte waaghals vanaf 12 jaar en ouder. Hier word je blootgesteld aan de meest extreme attracties… Durf jij de uitdaging aan?

Blow Up Kids: Voor kinderen tot 12 jaar is hal 7 ingericht met speciale luchtkussens voor de kleinere jumpers. Hier kunnen kinderen zelfstandig of onder toezicht volledig losgaan op meer dan 1000M2 aan springkussens plus verschillende indoor-games. 

Blow Up Outdoor: Mits het weer het toelaat is er ook een buiten-area geopend, deze is geschikt voor zowel jong als oud! Hier vind je een ruim assortiment aan sportieve outdoor-games en luchtkussens, waaronder een vrije van van maar liefst vier meter hoog!

Je koopt tickets voor een shift van drie uur lang. Voor wie wel naar binnen wil maar niet wil springen, is het mogelijk om een Relaxt Ticket te kopen.

Blow Up Extreme is volledig Corona-proof. We vragen je wel rekening te houden met de andere gasten en er gelden onder andere de volgende regels:

  • Rondom het parcours adviseren we je dringend een mondkapje te dragen
  • Voor jouw eigen veiligheid draag je op het parcours geen mondkapje
  • Je draagt sokken tijdens het jumpen
  • Blow Up Indoor Amsterdam is een doorstroom locatie met voldoende afstand
  •  

Openingstijden

11 augustus 2021 17:00-23:30
12 - 22 augustus 09:00-23:30
4 shifts per dag

Locatie

Entree K voor XXL
Entree R voor Kids

Entree

€ 28,50 Extreme Ticket
€ 21,50 Freestyle Ticket Kids
€ 10,50 Relaxt ticket
€ 40,00 - € 65,00 Total loss Ticket
Deze genoemde prijzen zijn exclusief: · € 0,99 servicefee per ticket · € 1,85 transactiekosten per boeking

Organisatie: Blow Up Extreme B.V. i.s.m. RAI Amsterdam