Vergaderen

In alle rust vergaderen, trainen of een inspirerend congres volgen, maar wel in een zakelijke omgeving en met uitzicht op de stad Amsterdam? En er zorgeloos van uit kunnen gaan dat alles geregeld is, dat kan bij Amsterdam RAI.
Naast een prachtige ballroom en vier congreszalen zijn er in het RAI Elicium 20 vergaderzalen beschikbaar voor kleinschalige bijeenkomsten: trainingen en vergaderingen van 5 tot 48 personen. Uiteraard zijn er, op aanvraag, ook grotere zalen tot 300 personen beschikbaar in Amsterdam RAI.

Als u een bijzondere locatie zoekt, hebben wij voor u de ingrediënten om uw bijeenkomst iets extra’s te geven. De vergaderzalen zijn apart van elkaar te huren voor korte trainingen en vergaderingen van een dagdeel (4 uur) tot meerdaagse bijeenkomsten. Van de 20 zalen zijn er 2 ingericht als executive boardroom met een capaciteit van 11 personen. De zalen zijn voorzien van hoogwaardige techniek met standaard ingebouwde projectieschermen, projectoren, aansluitpanelen, airconditioning en elektrische zonwering.

 
direct_aanvragen.jpg 

Arrangementen


De vergaderarrangementen bevatten, op de Basic variant na, standaard een lunch, onbeperkt koffie, thee en fris, een whiteboard, flipover, beamer, projectiescherm, internetverbinding en vergadertoolkit.  De arrangementsprijzen zijn uiteraard inclusief zaalhuur. Onderstaand een kort overzicht van onze arrangementsprijzen.

Download hier de brochure voor meer details over de arrangementen of de optionele onderdelen.

Arrangementen   ​ per dag deel (4 uur) per dag (8 uur)​
Basic ​€ 30,00 per persoon ​€ 41,00 per persoon
Comfort € 41,00 per persoon​ € 52,00 per persoon​
Deluxe   ​ € 45,50 per persoon​ € 56,00 per persoon​
Healthy ​ € 42,00 per persoon € 54,00 per persoon


Extra toe te voegen:

Borrel Comfort (€ 14,00 per persoon per uur) 
Borrel Deluxe (€ 18,50 per persoon per uur) 
Borrel Healthy (€ 18,00 per persoon per uur)
 

 

Topniveau

Het gevoel welkom te zijn, het hoge serviceniveau waar Amsterdam RAI al decennia lang om bekend staat, het comfort en de hoogwaardige kwaliteit gelden als belangrijke voorwaarden voor een succesvolle vergadering of training. Door uitstekende bereikbaarheid; zowel per OV als met de auto, gelegen nabij Schiphol, de ruime parkeergelegenheid en de geheel eigen moderne uitstraling beschikt Amsterdam RAI over een vergaderlocatie van 5-sterrenniveau.

Duurzaam

RAI Elicium is ontwikkeld met de nieuwste techniek op het gebied van duurzaamheid. Energiezuinige geothermische warmtepompen, een uitgekiende isolatie en het gebruik van ledlampen maken het tot een zeer energiezuinig gebouw dat helemaal past bij de duurzame doelstellingen van de RAI.

Duurzaam Stappenplan 

Wilt u een duurzame vergadering of training organiseren en weet u niet waar te beginnen? Download het Duurzame Stappenplan voor Vergaderingen zodat u een leidraad heeft om uw vergadering duurzaam te organiseren.