Onze activiteiten

Wij geloven in de kracht van verbinding. In een wereld vol mogelijkheden om mensen, ideeën en visies te verenigen.

Als faciliterende partij creëren wij de ideale condities waarin inspirerende ontmoetingen plaatsvinden en krachtige verbindingen ontstaan. Als organiserende partij verbinden wij met inspirerende evenementen context, content en communities. Zo creëren wij verbindingen, zowel fysiek als virtueel, om te inspireren, te verrassen en te verrijken. Altijd met een open geest en een mondiaal perspectief.

 

Wij geloven in de kracht van verbinding

Duurzaam organiseren

Wij hebben de ambitie om in de congres- en evenementenindustrie Europese koploper te zijn op het gebied van duurzaamheid. We zoeken continu naar nieuwe verbindingen die een duurzame spin-off kunnen creëren, voor onszelf, de omgeving en de maatschappij.

Faciliteren van evenementen

Wij faciliteren jaarlijks meer dan 50 internationale congressen, 70 (vak)beurzen, evenementen en meer dan duizend kleinere congressen, presentaties en meetings met ruim 1,5 miljoen bezoekers per jaar.

Lees meer »

Organiseren van evenementen

Wij organiseren jaarlijks meer dan 25 nationale en internationale consumenten- en vakbeurzen. Hiermee stimuleren en genereren we wereldwijd business voor onze exposanten, bezoekers, sponsoren en partners.

Lees meer »