• Gepubliceerd: donderdag, 15 december 2016

Veel aandacht voor voedselverspilling en duurzaamheid op de Horecava

De Horecava besteedt komende editie veel aandacht aan voedselverspilling en duurzaamheid. Het nieuwe onderdeel No Waste Village staat geheel in het teken van praktische oplossingen voor voedselverspilling. Daarnaast zijn er meerdere duurzame initiatieven op de beurs, zoals de Groene Route, de Karel de Vos Duurzaamheid Award, het onderdeel Vers & Puur en het nieuwe paviljoen Van Bron tot Bord in Nederland. Horecava, de nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie, vindt van 9 tot en met 12 januari plaats in RAI Amsterdam. Horecava 2017 heeft als thema Proef de toekomst.


No Waste Village

Bij No Waste Village krijgen horeca ondernemers tips hoe ze slim kunnen besparen en geld kunnen verdienen door hun waste aan te pakken. De initiatiefnemers willen hun kennis delen met de bezoekers en zo bewustwording rond het thema voedselverspilling creëren. Bij No Waste Village is ook genoeg te proeven en er zijn praktische oplossingen voor voedselverspilling te zien. Bijvoorbeeld circulaire oplossingen waarbij afval als grondstof wordt gebruikt voor nieuwe producten.

Meer informatie over de andere duurzame initiatieven vindt u hier.

Nieuwste foto's

Bekijk alle foto's »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »

Gerelateerde berichten

Grootste zonnedak van Amsterdam in gebruik bij de RAI Grootste zonnedak van Amsterdam in gebruik bij de RAI
Zichtbare bijdrage aan duurzaamheid stad Amsterdam Door symbolisch de stekker ...
Eerste editie Nationale E Bike Testdagen enthousiast ontvangen Eerste editie Nationale E Bike Testdagen enthousiast ontvangen
Fietsbranche ziet toekomst met vertrouwen tegemoet De eerste editie van de ...