RAI - Virtual tour app

Vanaf nu is het mogelijk om beurs- en congrescentrum RAI Amsterdam te ervaren zonder er zelf aanwezig te zijn! Met de Virtual Tour app bezoekt u het RAI complex en hoort, ziet en beleeft u evenementen alsof u er zelf bij bent.

Of u op uw eigen kantoor bent, in Amsterdam of aan de andere kant van de wereld, de app geeft een virtueel inzicht in de mogelijkheden die RAI Amsterdam biedt. Het is nooit makkelijker geweest om uw evenement voor u te zien. 

Nieuwsgierig geworden naar de Virtual Tour app en wilt u meteen een virtueel kijkje in de RAI nemen? Download dan vanaf uw iPad (2 of hoger) de app via de App Store. 

Om u op de hoogte te houden over de app en toekomstige updates vragen we om uw e-mailadres en wat basisinformatie. U ontvangt de download link direct in uw mailbox. Omdat de app vrij groot is raden we aan om deze alleen te downloaden als u verbonden bent met een WiFi-netwerk, om hoge kosten voor mobiele data te voorkomen. Na het downloaden van de app kunt u één van de hallen aantikken en het soort evenement kiezen in het linkermenu. Als er meerdere punten in de plattegrond verschijnen, tikt u er één aan en houdt u de iPad recht voor u. Klik op onderstaande video voor een impressie van de mogelijkheden van de app. Meer weten? Laat het ons weten. Stuur een bericht naar raimarketing@rai.nl en we nemen contact met u op.

Virtual Tour app