In alle rust vergaderen, trainen of een inspirerend congres bijwonen, maar wel in een zakelijke omgeving en met uitzicht op de stad Amsterdam? En er zorgeloos van uit kunnen gaan dat alles geregeld is, dat kan bij RAI Amsterdam.

Met het Elicium en het nieuwe Amtrium heeft RAI Amsterdam prachtige ballrooms en maar liefst 68 congres- en vergaderzalen voor 5 tot 48 personen maar ook ruimtes tot 300 personen. RAI Amsterdam is een bijzondere locatie zowel voor kleinschalige trainingen en vergaderingen of grotere bijeenkomsten. Wij hebben alle ingrediënten in huis om uw bijeenkomst tot iets bijzonders te maken. De zalen zijn vanaf een dagdeel van vier uur tot meerdere dagen achter elkaar te huren.
De zalen zijn voorzien van hoogwaardige techniek met standaard ingebouwde projectieschermen, projectoren, aansluitpanelen, airconditioning en elektrische zonwering en hebben vaak een prachtig uitzicht over de stad Amsterdam.

Als u een bijzondere locatie zoekt, hebben wij voor u de ingrediënten om uw bijeenkomst iets extra’s te geven. De vergaderzalen zijn apart van elkaar te huren voor korte trainingen en vergaderingen van een dagdeel (4 uur) tot meerdaagse bijeenkomsten. Van de 20 zalen zijn er 2 ingericht als executive boardroom met een capaciteit van 11 personen. De zalen zijn voorzien van hoogwaardige techniek met standaard ingebouwde projectieschermen, projectoren, aansluitpanelen, airconditioning en elektrische zonwering.

Arrangementen

De vergaderarrangementen bevatten, op de Basic variant na, standaard een lunch, onbeperkt koffie, thee en fris, een whiteboard, flipover, beamer, projectiescherm, internetverbinding en vergadertoolkit.  De arrangementsprijzen zijn uiteraard inclusief zaalhuur. Onderstaand een kort overzicht van onze arrangementsprijzen.

Download de brochure voor meer details over de arrangementen of de optionele onderdelen.

Of neem contact op met vergaderen@rai.nl

Arrangementen per dag deel (4 uur) per dag(8 uur)
Basic € 32,35 per persoon € 43,85 per persoon
Comfort € 43,85 per persoon € 56,40 per persoon
Deluxe € 48,60 per persoon € 60,15 per persoon
Healthy € 44,80 per persoon € 57,40 per persoon

Extra toe te voegen:

Borrel Comfort (€ 15,50 per persoon per uur)
Borrel Deluxe (€ 19,90 per persoon per uur)
Borrel Healthy (€ 19,15 per persoon per uur)

RAI - Vergaderafbeelding

D401-404Vergaderen