Evenementen organiseren bij RAI Amsterdam

RAI Amsterdam Convention Centre, een toplocatie voor congressen, beurzen, vergaderingen, feesten, theatershows en elk ander denkbaar evenement.

Amsterdam geniet wereldwijde bekendheid als zakelijk aantrekkelijke maar ook relaxte stad, die toeristisch en cultureel veel te bieden heeft. Bovendien is Amsterdam nationaal en internationaal uitstekend bereikbaar via het Europese net van snelwegen, maar ook met de trein en tram - RAI Amsterdam beschikt over een 'eigen' station op loopafstand van het complex - en voor luchtreizigers via de internationale luchthaven Schiphol.

RAI Amsterdam Convention Centre bestaat uit elf multifunctionele hallen, 70 congres- en vergaderzalen, twee auditoriums en een ballroom. Daarnaast biedt de RAI u 'state of the art' voorzieningen en een inrichting en lay out die aan de hoogste eisen voldoet. Of het nu gaat om een vergadering voor 10 personen of een beurs met vele honderdduizenden bezoekers, RAI Amsterdam is de ideale locatie. Bovendien combineren we onze moderne faciliteiten met professionele ondersteuning bij het plannen, organiseren en uitvoeren van uw evenement.