Leveranciersnieuws

Samenwerking met MTD Nederland verlengd

Vanaf 1 januari 2017 zal de samenwerking met MTD Nederland, onze dienstverlener voor het verzorgen van tijdelijke water en afvoervoorzieningen, verlengd worden. MTD Nederland is marktleider op het gebied van tijdelijke water en afvoervoorzieningen in de evenementenbranche. Daarnaast verzorgen zij persluchtvoorzieningen in stands, installaties op het gebied van afzuiging van kook-, bak- en frituurdampen en verhuren zij relevante apparatuur. MTD is tijdens de door RAI Amsterdam georganiseerde beurzen “exclusief” leverancier en voor beurzen derden als “preferred” supplier. De samenwerking met MTD Nederland heeft RAI afgelopen jaren als zeer posititef ervaren. MTD is een flexibele leverancier, denkt mee en is service gericht. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking de komende 5 jaar!

Overeenkomst Schenker met RAI Amsterdam voor logistiek HISWA

Schenker Logistics Nederland en RAI Amsterdam hebben onlangs een nieuwe meerjarige overeenkomst getekend voor logistieke services tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show, waarvan de eerstvolgende editie in maart 2017 plaatsvindt. Schenker en RAI Amsterdam werken sinds 2012 samen op het gebied van beurslogistiek.

“Het transport en plaatsen van de schepen tijdens de op- en afbouw van de drukbezochte watersportbeurs HISWA vereist veel organisatorisch en technisch vakmanschap,” aldus de heer I. Boersma, Algemeen Directeur RAI Exhibitions. “Dit is in vertrouwde handen bij de medewerkers van Schenker. De ruime ervaring met internationale bootshows en de uitstekende logistieke services zijn voor RAI reden om de samenwerking met Schenker Logistics Nederland te verlengen.”

Lars Pohlmann, Head of Global Fairs & Exhibitions bij Schenker Logistics BeNeLux: “Als officieel logistiek dienstverlener van RAI Amsterdam bereiden wij ons al voor op de komende HISWA, waar ieder schip, van klein tot indrukwekkend groot, onze speciale aandacht heeft.”

In de BeNeLux behoort Schenker tot de top 3 in logistieke dienstverlening. Met zo’n 4.000 medewerkers, 28 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren, biedt Schenker complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, supply chain management en beurs- en contractlogistiek. Samen met de negen andere clusters in Europa, vormt Schenker Logistics BeNeLux regio Europa.

RAI Amsterdam is een internationale beurs- en congresorganisatie. Zij organiseert evenementen in binnen- en buitenland en exploiteert het RAI Convention Centre in Amsterdam aan de Zuidas. RAI Amsterdam verwelkomt jaarlijks zo’n 1,5 miljoen bezoekers tijdens circa 500 evenementen, waaronder beurzen, congressen, corporate events en andere evenementen. Daarnaast levert de organisatie evenement gerelateerde diensten aan organisatoren, exposanten en bezoekers. Meer informatie: www.rai.nl.

CSU nieuwe schoonmaakpartner RAI Amsterdam

Na een zorgvuldige tenderprocedure ‘evenement gebonden schoonmaakonderhoud en afvalmanagement’ heeft RAI Amsterdam besloten haar dienstverlening per 18 april 2016 voor de komende jaren onder te brengen bij schoonmaakbedrijf CSU en afvalverwerkingsbedrijf Icova. CSU is een landelijk gerenommeerd schoonmaakbedrijf in de beurs- en congresindustrie. Afvalinzamelingspartner Icova werkt al ruim veertig jaar voor RAI Amsterdam en verzorgt sinds 2012 het totale afvalmanagement bij RAI. Het borgen van hoge kwaliteit schoonmaakdienstverlening stond voorop bij de keuze voor een nieuwe schoonmaakpartner.


RAI Amsterdam en Kwast Wijnkopers verlengen samenwerking

Kwast Wijnkopers en RAI Amsterdam hebben tijdens de Masters of Lxry de verlenging van de samenwerkingsovereenkomst getekend. Kwast Wijnkopers zal RAI Amsterdam tot en met eind 2017 voorzien van wijnen en champagnes. Alle RAI-wijnen zijn verzameld in de RAI Wijn App. In de app staat informatie over druivensoorten, producenten en niet onbelangrijk: de smaak van de wijn en de culinaire inzetbaarheid.

 

Samenwerking RAI Amsterdam en DB Schenker verlengd

Onlangs heeft RAI Amsterdam de samenwerking met wereldwijd logistiek dienstverlener DB Schenker Logistics als officiële beursexpediteur verlengd.
“De 24/7 service gecombineerd met het proactief met ons meedenken en handelen resulteert in zeer tevreden klanten en een prettige samenwerking met de enthousiaste DB Schenker-medewerkers,” aldus Hans Bakker, Algemeen Directeur bij RAI Amsterdam.
Leon Janssen, CEO DB Schenker Logistics Nederland: “We zijn trots op de voortzetting van onze samenwerking en zien het als onze rol als logistiek partner om samen met RAI Amsterdam verder te blijven werken aan een service die steeds weer de verwachtingen van de klanten overtreft. Daar zit onze toegevoegde waarde.”

 

Schreuder en RAI verlengen samenwerkingsovereenkomst voor evenementen vloerbedekking

RAI en Schreuder werken samen sinds 1921. Schreuder is als geen ander bekend binnen het gebouw en dynamiek van RAI Amsterdam. RAI is zeer tevreden over de samenwerking en kwaliteit van Schreuder.  Partijen hebben besloten om de samenwerking te verlengen tot en met 31 december 2016.

Sycon en RAI sluiten overeenkomst voor het leveren van verhoogde vloersystemen

De verhoogde vloersystemen van Sycon zijn toegevoegd aan het assortiment van RAI Amsterdam. Het systeem kan door exposanten ingezet worden voor het netjes wegwerken van de bekabeling onder de stand. De in hoogte verstelbare vloer, welke gemaakt is van 100%  recyclebaar polycarbonaat en gegalvaniseerd staat, is te bestellen voor exposanten via de Webshop. De overeenkomst loopt tot eind 2016.

Accuraat-meubilair bij examens en tentamens

Accuraat Verhuur uit Aalsmeer en RAI Amsterdam hebben een overeenkomst gesloten voor de verhuur van examen- en tentamenmeubilair. Bij examen en tentamens die gehouden worden in de RAI levert Accuraat de tafels en stoelen en zet deze uit in de gewenste opstelling. De overeenkomst is gesloten voor twee jaar tot eind 2016.

Hapeco en RAI Amsterdam zetten samenwerking voort

Beide partijen zijn een nieuwe verbintenis overeengekomen, welke doorloopt tot en met 31 december 2016. Hapeco blijft hiermee de preferred supplier voor RAI Amsterdam voor de verhuur van meubilair en standinrichting ten behoeve van beurzen en evenementen. Ruim 50 jaar is Hapeco leverancier van RAI Amsterdam.

Ingenieursbureau Tauw ondersteunt RAI Amsterdam bij het aanvragen van een nieuwe vergunning

Tauw adviseert, ondersteunt en begeleidt RAI Amsterdam bij het opstellen en het indienen van de aanvraag voor de milieuvergunning (WM vergunning), naast de begeleiding voor de milieu aanvraag zal Tauw in alle hallen een akoestisch onderzoek uitvoeren waarna voor alle hallen een advies geschreven wordt met daarin maatregelen die RAI kan treffen om de hal geluid beperkend te krijgen.

 

Stichting Medische Dienst en RAI tekenen dienstverleningsovereenkomst

Stichting Medische Dienstverlening (SMD) verzorgt de medische hulpverlening tijdens onze evenementen. De hulpverleners bemannen de EHBO-posten binnen het RAI complex gedurende in ieder geval de opbouw, afbouw en de diverse evenementen.  
Partijen hebben op 25 maart de samenwerking bezegeld

 

ThyssenKrupp verricht onderhoudswerkzaamheden voor RAI liften en roltrappen

Met ingang van 1 januari 2015 zal ThyssenKrup verantwoordelijk zijn voor preventieve onderhoudswerkzaamheden van alle liften en roltrappen binnen het RAI complex. RAI Amsterdam gaat met ThyssenKrupp een meerjarige overeenkomst aan van drie jaar.

 

Nieuwe lunchboxen van Houtop ontwikkeld voor RAI Amsterdam

Houtop is al meer dan 40 jaar preferred supplier van RAI Amsterdam op het gebied van belegde broodjes. Partijen hebben recent gezamenlijk nieuwe lunchboxen met het RAI logo ontwikkeld.

 

RAI Amsterdam gaat partnership aan met Mars voor Vending Machines

Per november 2014 zijn in het RAI Complex Mars Vending Machines geplaatst. De Vending Machines zullen de komende drie jaar bij RAI Amsterdam geëxploiteerd worden.

 

Samsung en RAI Amsterdam gaan strategisch partnership aan

Dinsdag 26 augustus is het partnership beklonken tussen RAI Amsterdam en Samsung. Het partnership beperkt zich niet alleen tot de levering van nieuwe RAI Live! schermen, maar Samsung ondersteunt ons ook bij het vernieuwen van onze dienstverlening en bij het optimaliseren van de bezoekersbeleving.

 

The Inside ontwerpt luxe standbouwconcept voor het SuperYacht Pavilion

The Inside ontwerpt nieuwe standvormgeving voor het SYP welke door de luxe uitstraling direct te onderscheiden is van de METS. De nieuwe uitstraling wordt tijdens de eerstvolgende editie (2014) van de beurs gelanceerd en zal voor een periode van 5 jaar gevoerd worden.

 

Standbouwer Arti'70 voorziet RAI Amsterdam in uniforme standbouw

RAI Amsterdam stelt Standbouw Arti ‘70 B.V. met ingang van 1 januari 2014 verantwoordelijk voor uniforme standbouw met betrekking tot systeembouw en houtbouw ten behoeve van de door RAI Amsterdam te organiseren beurzen in het Convention Centre, zulks met uitzondering van de beurzen METS en Intertraffic Amsterdam. 

 

RAI Amsterdam en Vrumona tekenen partnership overeenkomst

RAI Amsterdam en Vrumona hebben om maandag 7 juli 2014 een partnership overeenkomst ondertekend. Vrumona is de komende vijf jaar de vaste leverancier van alle frisdranken in RAI. Dat betekent dat frisdranken als Pepsi, Sourcy, SISI, Seven UP nu in het vaste assortiment van RAI Amsterdam zijn opgenomen.

 

RAI tekent samenwerkingsovereenkomst  met standbouwer Hesta

Hesta zal voor de komende twee jaar preferred suppliers zijn van RAI Amsterdam op het gebied van het verrichten van uniforme standbouwactiviteiten voor METS Amsterdam en Intertraffic Amsterdam .

 

Nieuwe huiswijn voor RAI Amsterdam van Kwast Wijnkopers

Kwast Wijnkopers zal tot eind 2015 RAI Amsterdam voorzien van wijnen en champagnes. 

 

RAI Amsterdam en Mansveld Expotech verlengen samenwerking

RAI Amsterdam en Mansveld Expotech (MX) hebben onlangs een nieuw contract ondertekend. MX is daarmee ook de komende jaren de exclusieve huisinstallateur van RAI Amsterdam voor evenementgebonden elektra. Daarnaast zal MX alle riggingactiviteiten binnen RAI Amsterdam uitvoeren.

 

Oostenrijk draagt zorg voor Pendelbussen bij RAI Amsterdam

Oostenrijk Touringcar B.V. draagt zorg voor het personenvervoer (zowel personeel als bezoekers) tussen RAI Amsterdam en de satelliet terreinen. Deze locaties zijn gevestigd in de omgeving van het RAI complex, met als voorbeeld de PI 5 (locatie Boelelaan), de Arena gebieden, Schiphol etc.

 

RAI verlengt contract met ACS en Event Result

RAI Amsterdam heeft in februari 2013 het contract verlengd met preferred supplier ACS audiovisual solutions. Nieuw in de overeenkomst is dat Eventresult, de zusterorganisatie van ACS, ook deel uit gaat maken van de samenwerking.