De ideale condities voor een succesvolle deelname

Wij bieden u als exposant diverse services om van uw deelname een succes te maken.

Bij deelname aan een beurs is uw stand het belangrijkste visitekaartje van uw bedrijf. RAI Amsterdam adviseert u graag over welke standbouw het beste bij u past. Er zijn diverse mogelijkheden; hierbij wordt onderscheid gemaakt in verschillende materialen, grootte van de stand, etc. Afhankelijk van de keuze van de organisatie worden u meerdere opties aangeboden voor de invulling van uw beursdeelname. Naast standbouw is de inrichting essentieel voor de uitstraling van uw stand. Ook hierin kunnen wij u deskundig adviseren. RAI Amsterdam werkt nauw samen met vaste leveranciers die gegarandeerd kwaliteit leveren.

Bent al exposant bij tijdens een evenement bij de RAI?

Om uw beursdeelname tot een succes te maken is er een webwinkel speciaal voor exposanten ontwikkeld. Een handige tool om online producten en diensten voor de stand te bestellen: uniforme standbouw, hostess service, meubilair, catering, bloemen & planten, telecommunicatie & IT, parkeerkaarten en standschoonmaak. Het werkt snel en efficiënt. Er is tevens een telefonische helpdesk beschikbaar. Vijf dagen voor de beurs sluit de webwinkel, vanaf de eerste opbouwdag kunt u bij de Service Desk terecht voor uw last-minute bestellingen en vragen.

Find the webshop for your event

Contact

Wilt u direct producten bestellen, dan kunt u hier inloggen in de webshop, met het e-mailadres en wachtwoord dat u heeft ontvangen (of in sommige gevallen moet u zelf een account creëren). Voor overige vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met exhibitorservices@rai.nl.