16-7-2014

Taxi Expo 'nieuwe stijl' - hét jaarlijkse netwerkevenement voor de taxibranche

​​​​​​​​​​Taxi Expo, de belangrijkste beurs in de Benelux voor de taxibranche en haar toeleveranciers, is sinds jaar en dag hét jaarlijkse netwerkmoment in de taxisector. De volgende editie vindt op vrijdag 28 november 2014 in aangepaste vorm plaats in Amsterdam RAI. Na onderzoek onder exposanten en bezoekers naar de wensen omtrent de vorm van het evenement, hebben de organisatoren het bestaande concept op een aantal punten gewijzigd. De beurs is teruggebracht naar één dag; een dag waarop de gehele taxibranche samenkomt om nieuwe producten te zien, maar vooral om te netwerken.  In samenwerking met de belangrijkste branchepartijen, KNV Taxi en Challans & Faber/Magazine Personenvervoer, wordt ook een compact en bijzonder actueel seminarprogramma samengesteld waarin met name nieuwe uitdagingen voor de branche centraal staan.  ​

Nieuw beursconcept

Voor Taxi Expo 2014 is het bestaande beursconcept verder ontwikkeld. Hierbij is kritisch gekeken naar de 2013-editie van het evenement. Daarnaast heeft een onderzoek onder exposanten en bezoekers uitgewezen dat er in mindere mate behoefte is aan een tweede beursdag. Die is daarom komen te vervallen. Ook kwam naar voren dat netwerken het belangrijkste speerpunt moet zijn. De kosten van deelname zijn bovendien marktconform verlaagd, waardoor met het nieuwe concept voor de exposant een evenement is gecreëerd dat nog beter in de behoefte voorziet, tegen een lagere investering. Marieke van Amelsfort heeft namens Mercedes-Benz, hoofdsponsor van Taxi Expo in 2013, alvast zeer positief gereageerd op het vernieuwde concept.

Uniek evenement

Productpresentaties en netwerken staan meer dan ooit centraal op Taxi Expo 2014. Daarnaast wordt in samenwerking met branchepartijen KNV Taxi en Challans & Faber/Magazine Personenvervoer met het oog op nieuwe uitdagingen in het kleinschalige personenvervoer een zeer actueel seminarprogramma samengesteld. De dag wordt traditioneel afgesloten met een uitgebreide netwerkborrel. Samen met Amsterdam RAI als professionele organisatie en locatie maakt dit Taxi Expo tot hét nationale netwerkevenement voor de taxibranche. 

Over Taxi Expo 

Taxi Expo is het grootste taxi-vakevenement in de Benelux en is sinds jaar en dag hét jaarlijkse trefpunt en netwerkmoment voor de Nederlandse personenvervoerder. Taxi Expo 2014 vindt plaats op 28 november in Amsterdam RAI en wordt georganiseerd door Amsterdam RAI in samenwerking met KNV Taxi en Challans & Faber/Magazine Personenvervoer.
​​​​​