3-7-2014

RAI Amtrium bereikt het hoogste punt

Donderdag 3 juli 2014 heeft het RAI Amtrium het hoogste punt van 26 meter bereikt. Dit heugelijke moment werd gevierd met hijsen van de ‘Amsterdam RAI’ vlag en het traditionele pannenbier. Het multifunctionele Amtrium wordt in mei 2015 in gebruik genomen. In de zomerperiode wordt er doorgewerkt aan dit nieuwe, flexibele en duurzame congres- vergader- en kantoorconcept aan de stadszijde van Amsterdam RAI.

Duurzaam gebouw

Bij de ontwikkeling van het compacte gebouw worden de meest duurzame technieken toegepast. Amsterdam RAI streeft met haar bouwpartners - BAM Utiliteitsbouw Amsterdam en Kropman Installatietechniek - als eerste congrescentrum in Nederland - naar BREEAM-NL Excellent niveau. Met deze nieuwe faciliteit blijft de RAI investeren in duurzame vernieuwing om haar positie als internationaal toonaangevend beurs- en congrescentrum te versterken.

Over Amsterdam RAI

Het samenbrengen van mensen, zowel fysiek als virtueel, verlegt grenzen … het inspireert! Amsterdam RAI zet zich daarom al sinds 1893 in om verschillende werelden, mensen en markten bij elkaar te brengen. In binnen- en buitenland.​​