De Regionale Conventie van Jeunesse in Amsterdam brengt Europese Distributeurs bij elkaar voor een weekend vol gelegenheden tot groei en training.

28 Apr t/m 1 May 2017

Jeunesse is een wereldwijd opererend bedrijf in de Directe Verkoop (Direct Sales) met de gedrevenheid om een positieve invloed te hebben op alle mensen en hen er jong en goed uit te laten zien, terwijl ze aangemoedigd worden hun potentieel te ontketenen. De exclusieve huidverzorgings- en voedingsproducten vormen samen het uitgebreide Youth Enhancement System. Met een meertalige klantendienst, back office ondersteuning en een wereldwijd inschrijfsysteem, gebruikt Jeunesse een geavanceerd platform om innovatieve producten te delen, voor trainingen en ter ondersteuning van 32 volledige opererende kantoren in meer dan 130 landen. Lees hierover meer op jeunesseglobal.com.

De Regionale Conventie van Jeunesse in Amsterdam brengt Europese Distributeurs bij elkaar voor een weekend vol gelegenheden tot groei en training. De algemene vergaderingen zullen worden geleidt door dynamische sprekers uit deze industrie die zullen spreken over business-building, en de bedrijfsvertegenwoordigers zullen de toon zetten voor het succes in Europa. Mis vooral niet de introductie van nieuwe marketing- en verkoophulpmiddelen, en de feestelijke erkenning van top Distributeurs in deze regio.

Website
TravelWebsite

Organisatie:
Jeunesse Global (Europe) Ltd.
Locaties:
Hal 8
Prices:
€83,11

Openingstijd(en)

# Openingstijd Sluitingstijd
2017-04-28 -
2017-04-29 -
2017-04-30 -
Volg ons: